Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Sebzeli Tam Buğdaylı Penne
NASIL HAZIRLANIR ?
1. Bir fırın tepsisine 2 çorba kaşığı zeytinyağı koyup, sebzeler eklenir ve karıştırılır.
2. Fırında 180 derecede, hafif kıtır kalacakları şekilde 8-10 dakika pişirilir. İsteğe göre tuz ve karabiberle lezzetlendirilir.
3. Başka bir tencerede makarnalar al dente olacak şekilde tuzlu suda haşlanır, süzülür.
4. Sıcak makarnaya fırınlanmış sebzeler ve mozzarella peyniri eklenir.
5. Fesleğenler üzerine serpilerek servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Fırında 180 derecede, hafif kıtır kalacakları şekilde 8-10 dakika pişirilir. İsteğe göre tuz ve karabiberle lezzetlendirilir.
3. Başka bir tencerede makarnalar al dente olacak şekilde tuzlu suda haşlanır, süzülür.
4. Sıcak makarnaya fırınlanmış sebzeler ve mozzarella peyniri eklenir.
5. Fesleğenler üzerine serpilerek servis edilir.
MALZEMELER
- Yarım paket Nuh’un Ankara Tam Buğday Penne Makarna
2 adet kabak (çekirdekleri alınmış, jülyen doğranmış)
1 adet kırmızı biber (çekirdekleri alınmış, jülyen doğranmış)
1 adet havuç (soyulmuş, jülyen doğranmış)
100 gr mini mozzarella
20 gr taze fesleğen (ince doğranmış)
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Sebzeli Tam Buğdaylı Penne
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre
Ortalama Puan
1 Review(s) Based on