Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Adaçayı Soslu Makarna | Video
Malzemeler
· 100 Gram İzmir Tulum Peyniri
· 10-12 Yaprak Taze Adaçayı
· 3 Yemek Kaşığı Tereyağı
· ½ Çay Kaşığı Tuz
· ½ Çay Kaşığı Karabiber
· 10-12 Yaprak Taze Adaçayı
· 3 Yemek Kaşığı Tereyağı
· ½ Çay Kaşığı Tuz
· ½ Çay Kaşığı Karabiber
½ PAKET NUH’UN ANKARA MAKARNASI VİTAMİNLİ UFO
Tarif
1. Tarifimize yarım paket vitaminli ufo makarnamızı haşlamaya alarak başlıyoruz. 2. Ocağımızın altını açıyoruz. 2 yemek kaşığı tereyağı ekliyoruz.
3. Yağımızı rengi dönene kadar eritiyoruz. Yağımız eridi.
4. 10-12 yaprak taze adaçayını ekliyoruz. Adaçayımızı tereyağında güzelce kızartıyoruz.
5. Adaçaylarımız kızardı. Kaseye çıkartıyoruz.
6. Makarnamız haşlandı süzüyoruz ve tereyağımıza ilave ediyoruz.
7. Yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı tuz ekliyoruz.
8. Ayırdığımız 1 yemek kaşığı soğuk tereyağını ekliyoruz, sürekli karıştırarak kıvam almasını sağlıyoruz.
9. Adaçayı Soslu Makarnamız hazır. İzmir tulum peyniri ve kızarttığımız adaçayları ile servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
3. Yağımızı rengi dönene kadar eritiyoruz. Yağımız eridi.
4. 10-12 yaprak taze adaçayını ekliyoruz. Adaçayımızı tereyağında güzelce kızartıyoruz.
5. Adaçaylarımız kızardı. Kaseye çıkartıyoruz.
6. Makarnamız haşlandı süzüyoruz ve tereyağımıza ilave ediyoruz.
7. Yarım çay kaşığı karabiber, yarım çay kaşığı tuz ekliyoruz.
8. Ayırdığımız 1 yemek kaşığı soğuk tereyağını ekliyoruz, sürekli karıştırarak kıvam almasını sağlıyoruz.
9. Adaçayı Soslu Makarnamız hazır. İzmir tulum peyniri ve kızarttığımız adaçayları ile servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Adaçayı Soslu Makarna
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre
Ortalama Puan
4 Review(s) Based on