Adaçayı ve Kabaklı Burgu Makarna - Makarna
Makarna
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
Makarna
Makarna
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
 
Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Ana SayfatariflerAdaçayı ve Kabaklı Burgu Makarna

Adaçayı ve Kabaklı Burgu Makarna

Açıklama :

Kabak, girdiği her yemeğe yakışır… Peki ya adaçayı? Biz denedik, makarnaya çok yakıştı.

Paylaş :
AdaçayıAnkara MakarnaBlogKabakKabaklı MakarnaMakarnaMakarna TarifiNuh'un Ankaratarifyemek tarifiyemek tarifleri

NASIL HAZIRLANIR ?

 
1. Kabak, sarımsak ve zeytinyağı 180 derece fırında 10-15 dakika pişirilir. Çıkınca blendırla çekilir.
2. Başka bir tencerede Makarna kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlanır.
3. Bir tavada adaçayları yağda kızartılır ve kenara alınır. Aynı tavada kabaklı karışım ve makarna karıştırılır. Tuz ve karabiberle lezzetlendirilir.
4. Makarna üzerinde adaçayı yaprakları ve istenirse rende parmesan peyniri ile servis edilir.

 
Afiyet Olsun!

MALZEMELER

 
  • Yarım paket Nuh’un Ankara burgu makarna

  • 2 adet kabak, doğranmış

  • 4 diş sarımsak, ezilmiş

  • 2 yaprak adaçayı, ince kıyılmış

  • Zeytinyağı

  • Tuz

  • Karabiber

 
Yorum yap!
Özet
recipe image
Tarif Adı
Adaçayı ve Kabaklı Burgu Makarna
Yayınlanma Tarihi
2018-02-23
Hazırlanma Süresi
15M
Pişirme Süresi
15M
Toplam Süre
30M

Şunlar da hoşunuza gidebilir

Tabağın üzerindeki grisini ve tabağın üzerindeki kasenin içerisindeki kivi reçeli

İrmikli Grisini ve Kivi Reçeli

Tabağın içindeki Kuru Fasulyeli Makarna

Kuru Fasulyeli Makarna

Tabağın içindeki Bademli İnce Uzun Makarna

Bademli İnce Uzun Makarna

Yemek Tabağının İçinde Sebzelerle Süslenmiş Mantarlı Spaghetti

Mantarlı Spaghetti

ULAŞIM
  +90 312 341 21 00
Menü
  • ANA SAYFA
  • TARİFLER
  • BLOG
  • ETKİNLİKLER
Bağlantılar
  • ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
  • MARKALAR
  • KURUMSAL
İletişim
  • BİLGİ VE İLETİŞİM HATTI
  • SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ
Takip Edin
© 2018 — Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Siu