Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Brüksel Lahanası ve Havuçlu Penne

NASIL HAZIRLANIR ?
1. Bir tavada soğanlar zeytinyağı ile sotelenir, havuçlar ilave edilir ve sotelemeye devam edilir, Brüksel lahanası eklenir.
2. Başka bir tencerede Makarna kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlanır.
3. Haşlanmış makarna sebze karışımına ilave edilir.
4. En son tuzu ve karabiberi ayarlanarak sıcak servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Başka bir tencerede Makarna kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlanır.
3. Haşlanmış makarna sebze karışımına ilave edilir.
4. En son tuzu ve karabiberi ayarlanarak sıcak servis edilir.
MALZEMELER
- Yarım paket Nuh’un Ankara penne
250 gr Brüksel lahanası, ikiye bölünmüş, haşlanmış, soğutulmuş
200 gr havuç, küp doğranmış
200 gr soğan, küp doğranmış
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Yorum yap!
Özet

Tarif Adı
Brüksel Lahanası ve Havuçlu Penne
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre