Etli ve Közlenmiş Patlıcanlı Spagetti - Makarna
Makarna
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
Makarna
Makarna
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
 
Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Ana SayfatariflerEtli ve Közlenmiş Patlıcanlı Spagetti

Etli ve Közlenmiş Patlıcanlı Spagetti

Açıklama :

Közlenmiş patlıcanın etle birleşiminden doğup, spagettiyle hayat bulan bu lezzete asla hayır diyemeceksiniz!

Paylaş :
Ankara MakarnaEtli ve Patlıcanlı Spagettinuhun ankara makarnasıSağlıklı BeslenmeSağlıklı TariflerSpagetti

NASIL HAZIRLANIR ?

 
1. Spagetti kaynar tuzlu suda haşlanır.
2. Et suyu ve krema kaynatılarak sos hazırlanır. Sos kıvamlanınca tuz ve karabiber ile tatlandırılır. Hazırlanan sosun içine bonfileler ve patlıcanlar eklenir ve bir süre daha pişirilir.
3. Servis etmeden önce frenk soğanı ve domatesler eklenir. Sıcak olarak servis edilir.

 
Afiyet Olsun!

MALZEMELER

 
  • Yarım paket Nuh’un Ankara spagetti

  • 100 gr bonfile (ızgara ya da tavada pişirilmiş, ince kıyılmış)

  • 2 adet patlıcan (ızgarada közlenmiş, soyulmuş, ince kıyılmış)

  • Tuz

  • Karabiber

  • Sosu İçin:

  • 1 kahve fincanı et suyu

  • 1 su bardağı krema

  • Tuz

  • Karabiber

  • 4 dal frenk soğanı (yıkanmış, ince kıyılmış)

  • 1 adet domates (soyulmuş, çekirdekleri alınmış, ince kıyılmış)

 
Yorum yap!
Özet
recipe image
Tarif Adı
Etli ve Közlenmiş Patlıcanlı Spagetti
Yayınlanma Tarihi
2017-09-21
Hazırlanma Süresi
10M
Pişirme Süresi
10M
Toplam Süre
20M

Şunlar da hoşunuza gidebilir

levrekli makarna

Levrekli Makarna | Video

somonlu nuhun gemisi sandalı

Somonlu Nuh’un Gemisi Sandalı | Video

kase içindeki kaz dağı çorbası

Kaz Dağı Çorbası | Video

ULAŞIM
  +90 312 341 21 00
Menü
  • ANA SAYFA
  • TARİFLER
  • BLOG
  • ETKİNLİKLER
Bağlantılar
  • ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
  • MARKALAR
  • KURUMSAL
İletişim
  • BİLGİ VE İLETİŞİM HATTI
  • SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ
Takip Edin
© 2018 — Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Siu