Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Makarnalı Fasulye Kavurması | Video
Malzemeler
•400 Gram Taze Fasulye Turşusu
•1 Adet Soğan
•1 Adet Kırmızı Biber
•2 Diş Sarımsak
•1 Tutam Maydanoz
•2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
•1 Yemek Kaşığı Tereyağı
•1 Çay Kaşığı Pul Biber
•1 Çay Kaşığı Tuz
•1 Çay Kaşığı Karabiber
•1 Adet Soğan
•1 Adet Kırmızı Biber
•2 Diş Sarımsak
•1 Tutam Maydanoz
•2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
•1 Yemek Kaşığı Tereyağı
•1 Çay Kaşığı Pul Biber
•1 Çay Kaşığı Tuz
•1 Çay Kaşığı Karabiber
1/2 PAKET NUH’UN ANKARA MAKARNASI VİTAMİNLİ KELEBEK MAKARNA
Tarif
1.Tarifimize tencereye sıcak su alarak başlıyoruz.
2.Tencerenin altını yakıyoruz ve 1 çay kaşığı tuz ilave ediyoruz.
3.Yarım paket vitaminli kelebek makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
4.1 adet soğanı piyazlık doğruyoruz.
5.1 adet kırmızı biberin çekirdekli kısımlarını ayırıyoruz ve küçük küpler halinde doğruyoruz.
6.2 Diş sarımsağı halka halka doğruyoruz.
7.400 Gram fasulye turşusunu verev doğruyoruz.
8.Tavanın altını yakıyoruz.
9.Tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekliyoruz.
10.Yağımız ısındı.
11.Kırmızı biberleri tavaya alıyoruz ve karıştırarak kavuruyoruz.
12.Soğanları tavaya ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
13.Birlikte kavurmaya devam ediyoruz.
14.Sarımsakları tavaya ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
15.Fasulye turşularını tavaya ekliyoruz ve karıştırarak kavuruyoruz.
16.1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
17.Güzelce karıştırıyoruz.
18.1 tutam maydanozu ince ince kıyıyoruz.
19.Makarnalarımız yaklaşık 10-12 dakikada haşlandılar, süzüyoruz.
20.Makarnaları tavaya alıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
21.Makarnalı Fasulye Kavurması servis etmek için hazır.
22.Makarnalı Fasulye Turşusunu maydanoz ile birlikte servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
2.Tencerenin altını yakıyoruz ve 1 çay kaşığı tuz ilave ediyoruz.
3.Yarım paket vitaminli kelebek makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
4.1 adet soğanı piyazlık doğruyoruz.
5.1 adet kırmızı biberin çekirdekli kısımlarını ayırıyoruz ve küçük küpler halinde doğruyoruz.
6.2 Diş sarımsağı halka halka doğruyoruz.
7.400 Gram fasulye turşusunu verev doğruyoruz.
8.Tavanın altını yakıyoruz.
9.Tavaya 1 yemek kaşığı tereyağı, 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekliyoruz.
10.Yağımız ısındı.
11.Kırmızı biberleri tavaya alıyoruz ve karıştırarak kavuruyoruz.
12.Soğanları tavaya ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
13.Birlikte kavurmaya devam ediyoruz.
14.Sarımsakları tavaya ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
15.Fasulye turşularını tavaya ekliyoruz ve karıştırarak kavuruyoruz.
16.1 çay kaşığı pul biber, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
17.Güzelce karıştırıyoruz.
18.1 tutam maydanozu ince ince kıyıyoruz.
19.Makarnalarımız yaklaşık 10-12 dakikada haşlandılar, süzüyoruz.
20.Makarnaları tavaya alıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
21.Makarnalı Fasulye Kavurması servis etmek için hazır.
22.Makarnalı Fasulye Turşusunu maydanoz ile birlikte servis ediyoruz. Şimdiden afiyet olsun.
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Makarnalı Fasulye Kavurması
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre
Ortalama Puan
4 Review(s) Based on