Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Minestrone Çorbası
NASIL HAZIRLANIR ?
1. Soğan, sarımsak zeytinyağında pembeleşene kadar kavrulur.
2. Sırasıyla; taze fasulye, havuç, kabak, patates, kereviz, beyaz fasulye eklenir, karıştırılır ve et suyu verilir.
3. Ocaktan almadan 10 dakika önce erişteler atılır, almadan hemen öncede maydanoz, taze fesleğen, ıspanak eklenir.
4. Tuzu ve karabiberi ayarlanır ve servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Sırasıyla; taze fasulye, havuç, kabak, patates, kereviz, beyaz fasulye eklenir, karıştırılır ve et suyu verilir.
3. Ocaktan almadan 10 dakika önce erişteler atılır, almadan hemen öncede maydanoz, taze fesleğen, ıspanak eklenir.
4. Tuzu ve karabiberi ayarlanır ve servis edilir.
MALZEMELER
- 2 adet patates (soyulmuş, küçük küp doğranmış)
10-12 adet taze fasulye (temizlenmiş, küçük küp doğranmış)
1 kase beyaz fasulye (haşlanmış)
2 adet havuç (soyulmuş, küçük küp doğranmış)
1 adet kereviz (soyulmuş, küçük küp doğranmış)
½ bağ maydanoz (ince kıyılmış)
3-4 dal taze fesleğen (ince kıyılmış)
10-12 yaprak ıspanak (ince kıyılmış)
1 kahve fincanı Nuh’un Ankara erişte
2 diş sarımsak (ince doğranmış)
1 adet soğan (soyulmuş, küçük doğranmış)
2 adet domates ( soyulmuş, küçük küp doğranmış)
1 adet kabak ( çekirdekleri alınmış, küçük küp doğranmış)
1.5 litre et suyu
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Minestrone Çorbası
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre