Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Nar ve Keçi Peynirli Makarna Salatası
NASIL HAZIRLANIR ?
1. Bir tencere ile makarnaları al dente olacak şekilde tuzlu suda haşlayın, süzün. Ve soğutun.
2. Makarnaya zevkinize göre zeytinyağını, narı, marulu ve büşü ekleyerek karıştırın.
3. Üzerine cevizi serperek oda sıcaklığında servis edin.
Afiyet Olsun!
2. Makarnaya zevkinize göre zeytinyağını, narı, marulu ve büşü ekleyerek karıştırın.
3. Üzerine cevizi serperek oda sıcaklığında servis edin.
MALZEMELER
- 250 gr (1/2 Paket) tam buğday penne
1 adet nar (ayıklanmış)
100 gr keçi büşü (elle parçalanmış)
4-5 yaprak marul, ince kıyılmış
4-5 adet ceviz
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Zeytinyağı
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Nar ve Keçi Peynirli Makarna Salatası
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre