Nuh'un Ankara Makarnası
                                                                Yemek Tarifleri
                                                Tavuklu Mantı Makarna | Video
			    Malzemeler
•3 Adet Kemiksiz Tavuk Pirzola
•1 Kase Mantar
•1 Adet Kırmızı Biber
•2 Diş Sarımsak
•1 Tutam Maydanoz
•1 Paket Krema
•½ Çay Bardağı Zeytinyağı
•2 Çay Kaşığı Tuz
•3 Çay Kaşığı Tuz
•1 Çay Kaşığı Karabiber
•1 Kase Mantar
•1 Adet Kırmızı Biber
•2 Diş Sarımsak
•1 Tutam Maydanoz
•1 Paket Krema
•½ Çay Bardağı Zeytinyağı
•2 Çay Kaşığı Tuz
•3 Çay Kaşığı Tuz
•1 Çay Kaşığı Karabiber
½ PAKET NUH’UN ANKARA MAKARNASI MANTI MAKARNA
Tarif
1.Tarifimize 3 adet kemiksiz tavuksuz pirzolayı kuşbaşı doğrayarak başlıyoruz.
2.Makarna tenceremizin altını yakıyoruz.
3.1 kase mantarı dilimliyoruz.
4.2 diş sarımsağı halka halka doğruyoruz.
5.1 adet kırmızı biberin sap ve çekirdekli kısımlarını ayırıyoruz.
6.Biberleri şeritler halinde doğruyoruz.
7.Maydanozu ince ince kıyıyoruz.
8.Vok tavamızın altını yakıyoruz.
9.Yarım çay bardağı zeytinyağı ekliyoruz.
10.Yağımız ısındı.
11.Tavuk kuşbaşılarımızı tavaya alıyoruz ve karıştırarak pişiriyoruz.
12.Tavuklarımız yaklaşık 5 dakika pişti.
13.Kırmızı biberleri ve sarımsakları tavaya ekliyoruz, güzelce karıştırıyoruz.
14.Mantarları da tavaya ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
15.Maydanozları da tavaya ilave ediyoruz.
16.3 çay kaşığı tuzu makarna haşlama tenceremize ekliyoruz.
17.Yarım paket mantı makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
18.1 paket kremayı tavamıza ekliyoruz.
19.2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
20.Mantı makarnamız yaklaşık 10 – 12 dakika da suyunu çekti.
21.Tavuklu sosumuzun içerisine alıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
22.Tavuklu Mantı Makarnamız servis etmek için hazır. Şimdiden afiyet olsun
2.Makarna tenceremizin altını yakıyoruz.
3.1 kase mantarı dilimliyoruz.
4.2 diş sarımsağı halka halka doğruyoruz.
5.1 adet kırmızı biberin sap ve çekirdekli kısımlarını ayırıyoruz.
6.Biberleri şeritler halinde doğruyoruz.
7.Maydanozu ince ince kıyıyoruz.
8.Vok tavamızın altını yakıyoruz.
9.Yarım çay bardağı zeytinyağı ekliyoruz.
10.Yağımız ısındı.
11.Tavuk kuşbaşılarımızı tavaya alıyoruz ve karıştırarak pişiriyoruz.
12.Tavuklarımız yaklaşık 5 dakika pişti.
13.Kırmızı biberleri ve sarımsakları tavaya ekliyoruz, güzelce karıştırıyoruz.
14.Mantarları da tavaya ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
15.Maydanozları da tavaya ilave ediyoruz.
16.3 çay kaşığı tuzu makarna haşlama tenceremize ekliyoruz.
17.Yarım paket mantı makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
18.1 paket kremayı tavamıza ekliyoruz.
19.2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
20.Mantı makarnamız yaklaşık 10 – 12 dakika da suyunu çekti.
21.Tavuklu sosumuzun içerisine alıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.
22.Tavuklu Mantı Makarnamız servis etmek için hazır. Şimdiden afiyet olsun
		Yorum yap!
		
Özet
			

Tarif Adı
Tavuklu Mantı Makarna Tarifi
			
			
			Yayınlanma Tarihi 
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre
Ortalama Puan
 



 Based on 4  Review(s)