Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Tel Şehriyeli Peynir Topları
NASIL HAZIRLANIR ?
1. Peynirleri, yumurtayı, çörek otunu, susamı ve maydanozu karıştırın. Tuz ve karabiberle lezzetlendirin.
2. Ufak toplar halinde porsiyonlara ayırın.
3. Tel şehriyeye batırarak iyice etrafını kaplayın. Bir süre buz dolabında dinlendirin.
4. Kızgın yağda kızartarak servis edin.
5. Sıcak olarak servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Ufak toplar halinde porsiyonlara ayırın.
3. Tel şehriyeye batırarak iyice etrafını kaplayın. Bir süre buz dolabında dinlendirin.
4. Kızgın yağda kızartarak servis edin.
5. Sıcak olarak servis edilir.
MALZEMELER
- Yarım paket Nuh’un Ankara tel şehriye
200 gr yağlı lor peyniri
200 gr beyaz peynir
1 adet yumurta
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 tatlı kaşığı susam
Yarım bağ çok ince kıyılmış maydanoz
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Tel Şehriyeli Peynir Topları
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre