Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Hardallı Taze Fasulyeli Makarna | Video
Malzemeler
•100 Gram Kuşbaşı Et
•500 Gram Taze Fasulye
•4 Diş Sarımsak
•200 Gram Labne Peyniri
•1 Yemek Kaşığı Taneli Hardal
•1 Yemek Kaşığı Elma Sirkesi
•1 Yemek Kaşığı Tereyağı
•3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
•2 Çay Kaşığı Tuz
•2 Çay Kaşığı Karabiber
•500 Gram Taze Fasulye
•4 Diş Sarımsak
•200 Gram Labne Peyniri
•1 Yemek Kaşığı Taneli Hardal
•1 Yemek Kaşığı Elma Sirkesi
•1 Yemek Kaşığı Tereyağı
•3 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
•2 Çay Kaşığı Tuz
•2 Çay Kaşığı Karabiber
½ PAKET NUH’UN ANKARA MAKARNASI VİTAMİNLİ KELEBEK MAKARNA
Tarif
1.Tarifimize tencereye 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyerek başlıyoruz.
2.100 Gram kuşbaşı eti tencereye alıyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
3.500 Gram taze fasulyeyi verev doğruyoruz.
4.Doğradığımız fasulyeleri tabağa alıyoruz.
5.4 diş sarımsağı incecik kıyıyoruz.
6.Sarımsakları tabağa ekliyoruz.
7.Etleri ara ara karıştırmaya özen gösteriyoruz.
8.Etlerin üzerine taze fasulye ve sarımsakları ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
9.1 Çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
10.Fasulyenin kendi suyuyla kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişiriyoruz.
11.Yarım paket vitaminli kelebek makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
12.Taze fasulyelerimiz pişti, altını kapatıyoruz.
13.Bir kaseye 1 yemek kaşığı taneli hardal, 200 gram labne peyniri, 1 yemek kaşığı elma sirkesi alıyoruz ve karıştırıyoruz.
14.1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber ve 1 çay kaşığı tuz ile lezzetlendiriyoruz.
15.Güzelce karıştırıyoruz.
16.2 Kaşık makarna haşlama suyundan ilave edip karıştırıyoruz.
17.1 Yemek kaşığı zeytinyağını tencereye alıyoruz ve karıştırıyoruz.
18.Makarnalarımız yaklaşık 10 dakikada haşlandı, süzüyoruz.
19.Makarnaları tencereye alıyoruz ve karıştırıyoruz.
20.Hardallı Taze Fasulyeli Makarnamız servis etmek için hazır. Şimdiden afiyet olsun.
2.100 Gram kuşbaşı eti tencereye alıyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
3.500 Gram taze fasulyeyi verev doğruyoruz.
4.Doğradığımız fasulyeleri tabağa alıyoruz.
5.4 diş sarımsağı incecik kıyıyoruz.
6.Sarımsakları tabağa ekliyoruz.
7.Etleri ara ara karıştırmaya özen gösteriyoruz.
8.Etlerin üzerine taze fasulye ve sarımsakları ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
9.1 Çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ile lezzetlendiriyoruz.
10.Fasulyenin kendi suyuyla kısık ateşte yaklaşık 30 dakika pişiriyoruz.
11.Yarım paket vitaminli kelebek makarnayı kaynayan suyun içerisine alıyoruz ve haşlanmaya bırakıyoruz.
12.Taze fasulyelerimiz pişti, altını kapatıyoruz.
13.Bir kaseye 1 yemek kaşığı taneli hardal, 200 gram labne peyniri, 1 yemek kaşığı elma sirkesi alıyoruz ve karıştırıyoruz.
14.1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber ve 1 çay kaşığı tuz ile lezzetlendiriyoruz.
15.Güzelce karıştırıyoruz.
16.2 Kaşık makarna haşlama suyundan ilave edip karıştırıyoruz.
17.1 Yemek kaşığı zeytinyağını tencereye alıyoruz ve karıştırıyoruz.
18.Makarnalarımız yaklaşık 10 dakikada haşlandı, süzüyoruz.
19.Makarnaları tencereye alıyoruz ve karıştırıyoruz.
20.Hardallı Taze Fasulyeli Makarnamız servis etmek için hazır. Şimdiden afiyet olsun.
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Hardallı Taze Fasulyeli Makarna
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre
Ortalama Puan
4 Review(s) Based on