Taze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti - Makarna
Makarna
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
Makarna
Makarna
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
 
Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Ana SayfatariflerTaze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti

Taze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti

Açıklama :

Makarna sevdalılarının bayılacağı, Somon ve taze fasülyeyi tek noktada buluşturan lezzet, spaghetti!

Paylaş :
Ankara MakarnaLezzetMakarnaNuh'un Ankara MakarnaYemekyemek tarifiyemek tarifleri

NASIL HAZIRLANIR ?

 
1. Tuzlu suda fasulyeler haşlanır ve buzlu suya çıkartılarak şoklanır.
2. Başka bir tencerede makarna haşlanır, süzülür.
3. Zeytinyağı, somon füme ve fasulye ile karıştırılan makarna, tuz ve karabiberle lezzetlendirerek sıcak olarak servis edilir.

 
Afiyet Olsun!

MALZEMELER

 
  • Yarım paket Nuh’un Ankara Tam Buğday Spaghetti

  • 250 gr taze fasulye (temizlenmiş, verev kesilmiş)

  • 100 gr somon füme (ince şeritler halinde kesilmiş)

  • Zeytinyağı

  • Tuz

  • Karabiber

 
Yorum yap!
Özet
recipe image
Tarif Adı
Taze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti
Yayınlanma Tarihi
2017-07-18
Hazırlanma Süresi
5M
Pişirme Süresi
45M
Toplam Süre
50M

Şunlar da hoşunuza gidebilir

tabağın içindeki kuru kırmızı biberli makarna

Kuru Kırmızı Biberli Carbonara | Video

tabağın içindeki közlenmiş kırmızı biber soslu spaghetti

Közlenmiş Kırmızı Biberli Spaghetti | Video

kasede irmikli aşure

İrmikli Aşure | Video

tabağın içindeki ızgara kayısılı irmik topları

Izgara Kayısılı İrmik Topları | Video

ULAŞIM
  +90 312 341 21 00
Menü
  • ANA SAYFA
  • TARİFLER
  • BLOG
  • ETKİNLİKLER
Bağlantılar
  • ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
  • MARKALAR
  • KURUMSAL
İletişim
  • BİLGİ VE İLETİŞİM HATTI
  • SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ
Takip Edin
© 2018 — Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Siu