Tas Kebabı - Makarna
Makarna
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
Makarna
Makarna
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
 
Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Ana SayfatariflerTas Kebabı

Tas Kebabı

Açıklama :

Geleneksel Türk Mutfağı’nın muhteşem lezzetlerinden Tas Kebabı, bu akşam sofralarınıza misafir oluyor!

Paylaş :
KebapNuh'un Ankara BulgurNuh'un Ankara MakarnatarifTas KebabıTürk MutfağıYemekyemek tarifiyemek tarifleri

NASIL HAZIRLANIR ?

 
1. Tencereye yağ koyulur, yağ ısınınca kuzu etleri eklenir ve kavrulur. Etler suyunu çektikten sonra, soğan, sarımsak, defne yaprağı ilave edilir.

2. Salça eklenir, kavrulur. Daha sonra un koyulur ve soğuk su ilave edilir.

3. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirilir, pişmeye bırakılır.

4. En son patatesler kızgın yağda kızartılır ve pişen yemeğin üzerine konulur. Servis edilir.

 
Afiyet Olsun!

MALZEMELER

 
  • 1 kg kuzu eti (kuşbaşı doğranmış)

  • 1 adet kuru soğan (soyulmuş, ince doğranmış)

  • 2 diş sarımsak (temizlenmiş, ince doğranmış)

  • 1 adet defne yaprağı

  • 2 yemek kaşığı domates salçası

  • 2 adet patates (soyulmuş, küp doğranmış)

  • 1 tatlı kaşığı un

  • 1 kahve fincanı sıvı yağ

  • 2 su bardağı su

 
Yorum yap!
Özet
recipe image
Tarif Adı
Tas Kebabı
Yayınlanma Tarihi
2017-08-22
Hazırlanma Süresi
20M
Pişirme Süresi
50M
Toplam Süre
1H10M

Şunlar da hoşunuza gidebilir

masanın-üzerindeki-incik-makarna

İncikli Makarna | Video

tabaktaki-şeftaliki-kek

Havuçlu Kuskus Salatası | Video

tabağın-içerisindeki-havuçlu-kuskus

Havuçlu Kuskus Salatası | Video

masanın-üzerindeki-makarnalı-patlıcan-kebabı

Makarnalı Patlıcan Kebabı | Video

ULAŞIM
  +90 312 341 21 00
Menü
  • ANA SAYFA
  • TARİFLER
  • BLOG
  • ETKİNLİKLER
Bağlantılar
  • ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
  • MARKALAR
  • KURUMSAL
İletişim
  • BİLGİ VE İLETİŞİM HATTI
  • SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ
Takip Edin
© 2018 — Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Siu