Bamya Makarnalı Sultan Çorbası - Makarna
Makarna
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
  • Ana sayfa
  • Tarifler
  • Mutfak Akademisi
Makarna
Makarna
  • Bi’ Tarif 4 Lezzet
  • Hatıra Mutfağı
  • Blog
 
Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Ana SayfatariflerBamya Makarnalı Sultan Çorbası

Bamya Makarnalı Sultan Çorbası

Açıklama :

Sultanlara layık Bamya Makarnalı Sultan Çorbası bu akşam sofralarınıza konuk oluyor!

Paylaş :
Ankara MakarnaBamya ÇorbasıÇorbaLezzetNuh'un Ankara MakarnaSultan Çorbasıtarifyemek tarifiyemek tarifleri

NASIL HAZIRLANIR ?

 
1. Tereyağı tencereye konur, pırasalar sotelenir, havuç eklenir ve sotelemeye devam edilir.
2. Un koyulur ve pürtük olmadan karıştırılır. Et suyu eklenir.
3. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirilir. Pişmeye yakın makarna ilave edilir. Makarnalar yumuşayınca sıcak olarak servis edilir.

 
Afiyet Olsun!

MALZEMELER

 
  • 1 kg pırasa (temizlenmiş, küçük doğranmış)

  • 100 gr Nuh’un Ankara bamya makarna

  • 2 yemek kaşığı un

  • 1 adet havuç (soyulmuş ve rendelenmiş)

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

  • 4 su bardağı et suyu veya su

  • Tuz

  • Karabiber

 
Yorum yap!
Özet
recipe image
Tarif Adı
Bamya Makarnalı Sultan Çorbası
Yayınlanma Tarihi
2017-11-23
Hazırlanma Süresi
40M
Pişirme Süresi
1H
Toplam Süre
1H40M

Şunlar da hoşunuza gidebilir

tabağın içindeki kuru kırmızı biberli makarna

Kuru Kırmızı Biberli Carbonara | Video

tabağın içindeki közlenmiş kırmızı biber soslu spaghetti

Közlenmiş Kırmızı Biberli Spaghetti | Video

kasede irmikli aşure

İrmikli Aşure | Video

tabağın içindeki ızgara kayısılı irmik topları

Izgara Kayısılı İrmik Topları | Video

ULAŞIM
  +90 312 341 21 00
Menü
  • ANA SAYFA
  • TARİFLER
  • BLOG
  • ETKİNLİKLER
Bağlantılar
  • ÜRÜN ÇEŞİTLERİ
  • MARKALAR
  • KURUMSAL
İletişim
  • BİLGİ VE İLETİŞİM HATTI
  • SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ
Takip Edin
© 2018 — Tüm hakları saklıdır. Tasarım: Siu