1.Tarifimize ocağımızın altını yakarak başlıyoruz.
2. Yumurtalı harcımızı yapmak için 4 adet yumurtayı derin bir kaseye kırıyoruz.
3. Ardından 200 gram toz şeker ilave ediyoruz ve bir mikser yardımıyla çırpıyoruz.
4. Tenceremizdeki su ısındı. Üzerine derin bir kase koyuyoruz ve 80 gram tereyağı 200 gram beyaz çikolatayı benmari usulü eritiyoruz.
5. Çikolata ve tereyağımız eridi. Bir kenara alıyoruz.
6. Ardından 150 gram kestane püresini içine ekliyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
7. 2 yemek kaşığı irmiği ilave ediyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz.
8. Önceden hazırladığımız yumurtalı harç ile kestane harcımızı birleştiriyoruz.
9. Güzelce karıştırıyoruz. Karışımımız hazır.
10. Fırın kaplarımızı oda sıcaklığında yumuşamış 1 tatlı kaşığı tereyağı ile yağlıyoruz.
11. Hazırladığımız sufle karışımını fırın kaplarına alıyoruz.
12. Üzerilerine 1 tatlı kaşığı irmik serpiyoruz.
13. Kestaneli Suflelerimizi 180 derece fırında 15 dakika pişmeye bırakıyoruz.
14. Kestaneli Suflelerimiz pişti. Fırından çıkartıyoruz.
15. Kestaneli Suflelerimizi toz antep fıstığı ile servis ediyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun.