Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Balkabaklı ve Keçi Peynirli Penne

NASIL HAZIRLANIR ?
1. Balkabakları zeytinyağı, kekik, tuz ve karabiberle lezzetlendirilir. 180 derecede kızarıp, yumuşayana kadar fırınlanır.
2. Makarna kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlanır.
3. Sıcak bir tavada sarımsak sotelenir, bal kabakları ve haşlanmış makarna sosa ilave edilir.
4. Keçi peyniri eklenir, sıcak olarak servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Makarna kaynar suda hafif diri kalacak şekilde haşlanır.
3. Sıcak bir tavada sarımsak sotelenir, bal kabakları ve haşlanmış makarna sosa ilave edilir.
4. Keçi peyniri eklenir, sıcak olarak servis edilir.
MALZEMELER
- Yarım paket Nuh’un Ankara penne makarna
250 gr bal kabağı, soyulmuş, küp doğranmış
1 diş sarımsak
100 gr keçi büş peyniri
1 dal taze kekik
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yorum yap!
Özet

Tarif Adı
Balkabaklı ve Keçi Peynirli Penne
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre