Nuh'un Ankara Makarnası
Yemek Tarifleri
Taze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti
NASIL HAZIRLANIR ?
1. Tuzlu suda fasulyeler haşlanır ve buzlu suya çıkartılarak şoklanır.
2. Başka bir tencerede makarna haşlanır, süzülür.
3. Zeytinyağı, somon füme ve fasulye ile karıştırılan makarna, tuz ve karabiberle lezzetlendirerek sıcak olarak servis edilir.
Afiyet Olsun!
2. Başka bir tencerede makarna haşlanır, süzülür.
3. Zeytinyağı, somon füme ve fasulye ile karıştırılan makarna, tuz ve karabiberle lezzetlendirerek sıcak olarak servis edilir.
MALZEMELER
- Yarım paket Nuh’un Ankara Tam Buğday Spaghetti
250 gr taze fasulye (temizlenmiş, verev kesilmiş)
100 gr somon füme (ince şeritler halinde kesilmiş)
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yorum yap!
Özet
Tarif Adı
Taze Fasulye ve Somon Füme ile Tam Buğday Spaghetti
Yayınlanma Tarihi
Hazırlanma Süresi
Pişirme Süresi
Toplam Süre