Hafta sonu ne yapacağınıza karar veremediyseniz, oldukça ucuz malzemeler kullanarak hazırlayabileceğiniz bu projeyle vaktinizi verimli kılabilirsiniz.

Ev için aydınlatma çözümlerinde geleneksel avizeler, yerini modern sarkıtlara bırakıyor. Tahmin edelim: Yapı marketlerdeki seçenekler içinize sinmiyor ve tasarım ürünlerden hoşlanıyorsunuz… Peki, kendi evinizin tasarımcısı olmaya ne dersiniz? Bu fikre sıcak bakıyorsanız, bu etkileyici proje hem hafta sonunuzu renklendirecek hem de bir ihtiyacınızı karşılayacak.

Her an her yerden kolayca ulaşabileceğiniz beş litrelik su şişesi ve plastik kaşıkları kullanarak hazırlayabileceğiniz bu projede ihtiyacınız olan diğer malzemeler: Mikro sıcak silikon tabancası, kargaburun ve maket bıçağı.

Beş litrelik su şişesinin tabanını düzgün bir şekilde kestiyseniz, plastik kaşıklarınızı da fotoğrafta gördüğünüz noktalardan kesip, dikkatlice yapıştırmaya başlayabilirsiniz.

Farklı renklerde plastik kaşıklar kullanmak gibi küçük dokunuşlarla tasarımınızı daha özel kılabilirsiniz.

Şişenin hiçbir noktasının gözükmediğine emin olduktan sonra, tasarım sarkıtınızı evinizin dilediğiniz bir noktasında kullanabilirsiniz.

Ellerinize sağlık! 🙂

 

Yorum yap!

İlgili İçerikler